HTML

Darren Brass

2009.02.09. 16:47 j4k4l

Darren Brass
Tetoválóművész, TV-s Személyiség
 

Darren Brass (1972. január 22.) amerikai tetoválóművész.

Waterburyben, Connecticutban született. Félig ír, félig lengyel származású. 18. születésnapjára kapta első tetoválását. Mituán egy barátja megismertette vele a tetoválásokat, azóta tudta, hogy tetoválóművész akar lenni. Átköltözött Floridába, hogy elkezdjen tanulni, majd dolgozni. Darren eredetileg reklámszakembernek tanult, itt és a graffitizésben nyilvánult meg tehetsége, melynek tetoválóként nagy hasznát veszi. Darren a csapat legviccesebb tagja, humorával elvonja ügyfelei figyelmét a fájdalmakról. Ő a legjobb a feliratkészítésben, és a graffiti stílusú tetoválásokban.

163 cm-es teste 5/4-ét tetoválás borítja. Diabéteszes, vércukrát naponta méri és odafigyel arra, mit eszik. Második házasságából született egy gyermeke, Cassius Avery. Van egy chiuauája, Pachukera.

79400005 by Chrysanth3mum.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miamiink.blog.hu/api/trackback/id/tr90932667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása