HTML

Chris Nunez

2009.02.09. 16:40 j4k4l

Chris Nunez
Tetoválóművész, TV-s Személyiség

Chris Nunez (1973. április 11.) amerikai tetoválóművész.
Ő a Love Hate Tattoos szalon egyik tulaja. Mindennapi életükből valóságshow-t csinált a Discovery, így mi is nyomonkövethetjük munkájukat.

Chris kubai származású, az USA-ban született, Miamiban nőtt fel. Fiatal korában elvesztette édesapját. Graffitisként kezdte pályafutását, rajztehetsége már itt is feltűnt. 16 évesen kapta meg első tetoválását. A Chaminade Madonna Prep-re járt Hollywoodban. Elutazott Európába, majd Ecuadorban és Brazíliában is élt. Folyékonyan beszéli a spanyolt és a portugált.

Ami James-sel közösen alapították a Love Hate Tattoos szalont, melyben dolgoznak Miami Beach-en. Ezenkívül van egy ruhavállalalta a DeVille USA, amit szintén Ami-val és Jesse Fleet-tel visz. Nemrég pedig saját night clubbot nyitott Ami-val, a Love Hate Lounge-ot. Jelenleg Marguryta Anthony-val jár, nevét rá tetováltatta combjára.

Chris Nuñez by Las MoNo fotos.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miamiink.blog.hu/api/trackback/id/tr28932652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása